Samenwerking JonkersCeelen/De Zwart & Jongbloets

Per 1 november 2021 sluit De Zwart en Jongbloets gerechtsdeurwaarders zich aan bij JonkersCeelen PaySolutions. We bundelen onze krachten, om nog effectiever te werk te kunnen gaan. De Zwart en Jongbloets zal als handelsnaam onder JonkersCeelen blijven bestaan. Het uiteindelijke doel van beide bedrijven is een algehele samensmelting. Alle lopende dossiers van Z&J zullen vanaf 01.11.2021 verder worden behandeld onder de vlag van JonkersCeelen.

De werkzaamheden van beide kantoren zullen vanaf 01.11.2021 plaatsvinden vanuit het kantooradres van JonkersCeelen.

We zien uit naar verdere samenwerking met ons klantenbestand in de vernieuwde omgeving.

De Zwart & Jongbloets
Gerechtsdeurwaarders en incasso


Onze maatschap is opgericht in 2005. Daar gaat een geschiedenis aan vooraf. Totaal meer dan 30 jaar ervaring in de deurwaarders- en incassobranche.

Ervaring die ingezet wordt bij het uitvoeren van ambtshandelingen en bij het incasseren van vorderingen. Onze deskundigheid, persoonlijke benadering en directe betrokkenheid bieden de nodige meerwaarde voor onze opdrachtgevers. meerwaarde,zowel wat de resultaten betreft als de zorgvuldige manier waarop wij de opdrachten uitvoeren en deze voor onze opdrachtgevers begeleiden.

Met De Zwart & Jongbloets Gerechtsdeurwaarders en incasso bepaalt u in alle opzichten de juiste koers om uw openstaande facturen correct en effectief te incasseren, of uw ambtelijke opdrachten op deskundige wijze te laten uitvoeren. Wij zijn flexibel en betrokken omdat wij zelf ondernemer zijn en weten hoe waardevol het is een beroep te kunnen doen op adviseurs die deskundig en snel inspelen op uw wensen.

We zijn optimaal geautomatiseerd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u uw dossier online inzien. U kunt dossierinformatie opvragen, voortgangsrapportages, managementinformatie en scoringspercentages. Onze informatievoorziening kan op uw verzoek probleemloos worden uitgebreid, en aangepast aan uw wensen. Deze service wordt aangeboden voor opdrachtgevers met een regelmatige instroom van zaken.